Return Policy

Return Policy

Формуляр за рекламации и размяна Изтегли тук 


 


ЗАМЯНАВ случай че размерът на поръчаната и получена стока се окаже несъответстващ, клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ѝ, при условие че върнатата стока е неизползвана, чиста, без странични миризми (като пот, кремове, парфюми или цигарен дим), в оригинална опаковка и с етикети. Към пратката трябва да бъдат приложени стокова разписка и формуляр за рекламации и замяна. Стоката трябва да бъде обезопасена от повреждане по време на транспорта и изпратена на адрес:


 


‘‘Стамп енд Гоу‘‘ ЕООД


 София 1517,


 ул. Христаки Павлович 15


 


Клиентът има право да замени закупена стока с избран продукт от магазина, като във формуляра в полето за рекламации трябва да отбележи желания от него продукт/и. Ако продуктът, който е избран за замяна, вече не е наличен и се налага избор на друг, клиентът има срок от 30 дни да посочи модела. След изтичането на този срок на клиента ще бъде върнат първоначално заплатения от него артикул.


МОЛЯ, НЕ ПРАВЕТЕ НОВА ПОРЪЧКА ПРЕЗ САЙТА!


Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточнени чрез имейл или на телефон: 0899300655Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!


   • Ако нямаме желания от Вас размер в момента, може да поръчаме съответния размер при доставчиците ни (необходимо време за доставка: 10-12 раб. дни), да заменим стоката с друг артикул или да върнем сумата. Когато клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, Beboka ще информира клиента за размера на необходимото доплащане след получаването на рекламираната пратка.

  • Пратката с върната стока, която поради неподходяща опаковка се е повредила по време на транспорта, ще бъде върната на клиента за негова сметка. Старателно опаковайте пратките, за да осигурите запазването на стоката по време на транспорта.

  • Разходите за пратките в случай на замяна на стоката поради лошото изпълнение на поръчката от страна на Beboka са за сметка на Продавача.

  • Същевременно Ви информираме, че не приемаме пратки, изпратени до нас с наложен платеж.


 


РЕКЛАМАЦИИ


 
Онлайн магазин Beboka уверява своите клиенти, че в 14-дневен срок от датата на получаване, могат да върнат закупена стока при условие, че не е ползвана, че е чиста, без странични миризми (като пот,крем, парфюм или цигарен дим), придружена е с оригиналната опаковка, етикети и стокова разписка.
Стоката трябва да бъде изпратена на адрес:


 


‘‘Стамп енд Гоу‘‘ ЕООД


 София 1517,


 ул. Христаки Павлович 15Ако не бъдат спазени описаните условия, искането за рекламация няма да бъде разглеждано!


   • Куриерските разходи за рекламираната стока са за сметка на клиента.

  • Сумите се възстановяват единствено по банков път по посочена от Клиента сметка.

  • Не се приемат обратни пратки с наложен платеж.

  • При рекламация се връща стойността на изпратената стока.След приемане на върната стока ще се свържем с Вас, за да Ви информираме, че сме получили пратката и  ще върнем дължимите суми в срок от 14 работни дни. Сумата ще бъде възстановена на:  • банковата сметка, чийто номер трябва да посочите във формуляра за рекламация!Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са били повредени при транспортирането, ще бъдат връщани на клиента за негова сметка.

We collect and process your personal data. To secure your rights under the GDPR, we ask for your consent. We will use the data so that we can offer you the most convenient shopping possible in our online store. If you click the "I accept" button, you will give your consent. For more information, please read our & nbsp; & nbsp; Privacy Policy . By using the website or closing this message, you agree to our use of cookies.

I ACCEPT

Menu