Beboka

БЕБОКА

BEBOKA е онлайн магазин за персонализирани бебешки артикули. Изработваме персонализирани килимчета за прощъпулник, кърпи за бебешка погача, бебешки бодита с надписи, месечинки за снимки, семейни тениски, възглавници и одеала.  Имаме за цел да предложим качество, удобство и нестандартен продукт. С нас ще откриете усмивки, радост и щастие за вашите любими същества.


 


Създадохме отдел с актуални бебешки статии, новини, събития и съвети за да научавате нови и интересни неща. Очакваме вашата активност в нашата facebook страница BEBOKA.Нашите клиенти ни мотивират да бъдем креативни, отговорни и социални.

ДЕЙНОСТ

Опитваме се да направим света ви интересeн и шарен. Създаваме забавни и оригинални щампи за бебета. Предоставяме възможност на клиентите да създадат продукт с уникална щампа използвайки въображение, желание и емоции. Работим с креативни дизайнери и художници за да разнообразим асортимента си и да предложим нестандартни персонални продукти. Ние изграждаме доверие, сигурност и препоръки.


 


Любовта се изразява в действие, а опитът в чувство.

ДЕЙНОСТ снимка

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни. За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие. Ще използваме данните за да можем да ви предложим възможно най-удобно пазаруване в онлайн магазина ни. Ако натиснете бутона "Приемам", ще дадете съгласието си. За повече информация, моля прочетете нашата  Политика за поверителност. Ползвайки уебсайта или затваряйки това съобщение, Вие се съгласявате с използването на бисквитки от нас.

приемам

Меню